Add to Google
RSS Feed
Add to My Yahoo!

[Click here for the English version]

 

Tisztelt látogató!

 

Üdvözlöm a honlapon, bárhonnan is érkezett ide!

 

Ez a honlap alapvetően légifelvételeket tartalmaz, főként Magyarország nevezetes és nem nevezetes részeiről azoknak akik ismerik az országot, vagy akik még nem.

Elöljáróban annyit, hogy az itt közzétett felvételek nem professzionális minőségűek, mivel a kezdetekben leginkább magamnak készítettem őket. Egy idő után viszont arra gondoltam, hogy másokat is érdekelhet. Ekkor elhatároztam, hogy csinálok nekik egy honlapot. Hát itt is van. Ugyan folyamatosan változik, cserélődik, bővül, de már megvan.

A felvételek többsége plexi mögül készült, általában nem ideális időjárási körülmények között, ez az oka az időnkénti gyengébb minőségnek.  Néhol még tükröződés is látszik rajta. Talán ettől egyedi.

A fotók mérete le van csökkentve a tárterület szabta határok miatt. Azért gondolom, hogy aki talál ismerős területet, annak ez nem okoz élményveszteséget.

Ha véleménye van vagy nincs és az jó vagy rossz itt megoszthatja velem. Minden visszajelzést örömmel fogadok, nyitott vagyok minden jó ötletre, kérésre. Minden kérést igyekszem teljesíteni és minden felmerülő kérdést megválaszolni.

Ha az oldalon valami nem pontosan van elnevezve, vagy megjelenítve a kiigazítást szívesen veszem, sőt várom. Nem is beszélve arról, ha nem működő link lenne véletlenül valahol.

Magamról annyit, hogy nem vagyok profi fotós, de legalább profi honlapkészítő sem. Ezek látszanak?

Bízom abban, hogy érdemes volt vesződni az egésszel.

 

Tóth Géza

 

Ugye tudja: ha légifotó, akkor www.tothgeza.hu

 

Összes látogató 2006.02.04. óta:
 

Google
 
Web www.tothgeza.hu

 

Utolsó módosítás 2023. december 31. Copyright © 2003-2024 Tóth Géza Minden jog fenntartva. Összesen most 2848  helyszín